viernes, 13 de diciembre de 2013

PRIMER CALENDARI SOLIDARI DE GPP´S


Aquest Calendari té un objectiu principal: que el seus protagonistes trobin una llar abans d'acabar l'any. Tots són gossos meravellosos que estan al CAAC de Barcelona (Centre d'acollida d'animals de companyia, conegut també com la gossera de Barcelona).
Són animals amb els que es fa un treball de socialització, de reducció de l'estrès i de divulgació sobre les seves qualitats entre les que destaca ser molt nobles amb els propietaris i l'entorn.
Com a objectius secundari el Calendari mira de mostrar que els GPP's són importants tots els dies de l'any: els 365 dies. Independentment de que tinguin o no propietari. Com a gossos que són, i com a víctimes d'una normativa amb greus deficiències, cal para especial atenció sobre ells per tal de garantir-los experiències positives i lluny de l'estigmatització que els fa vulnerables.
En darrer terme del que es tracta és de que es conegui la tasca que fa l'associació vetllant per la qualitat i la seguretat en el tracte d'aquestos pelutxos amb un gran cor.

Més informació:
miquelmgpp@gmail.com

Punt de Venda: Karibuni Avinguda Mistral 62.
08015 BARCELONA

1 comentario:

  1. Com que no els puc passejar, el que faig és estar amb ells a la gàvia: són un amor!

    ResponderEliminar