jueves, 20 de febrero de 2014

LA IMPORTÀNCIA DE LA IDENTIFICACIÓ; per ells, per tu, per tots!

Demanem a tothom que s'impliqui en el compliment de la normativa que obliga a identificar els gats, els gossos i les fures amb el transponedor electrònic o XIP. Propietaris, veterinaris, entitats i forse de l'ordre la identificació universal dels animals domèstics és una fita abastable, mes ara que existeix el registre ANICOM que des del 7 de Novembre de 2011  funcionament una nova aplicació web de gestió del Registre general d'animals de companyia (ANICOM) està en funcionament paral.lelament a l'AIAC.
Aquesta aplicació substitueix l'antiga REGANICOM, creada l'any 2003.
L'ANICOM introdueix millores substancials respecte de l'anterior, com ara la possibilitat que els ajuntaments puguin consultar en quin municipi ha estat censat un animal trobat abandonat, localitzar en altres municipis animals extraviats pertanyents al municipi propi, fer extracció de dades, imprimir fitxes, etc. Les millores introduïdes permetran controlar millor i disminuir l'abandonament dels animals de companyia.
A més, l'aplicació té també les dades d'identificació que consten en l'Arxiu d'Identificació d'Animals de Companyia del Consell de Col·legis de Veterinaris de Catalunya; això serà possible el mes de febrer de 2012.

No hay comentarios:

Publicar un comentario