sábado, 24 de mayo de 2014

SIMBA !!!!! GRÀCIES PER TOT, TU I LA TUCA ENS HEU CANVIAT LA VIDA!!! PER VOSALTRES ARA I SEMPRE!!!!

Hi ha molts éssers que passen per la vida sense deixar empremta, la seva presència o la seva absència és quelcom casual i intranscendent. No ha estat el cas del Simba, el Simba era un Dogo Argentí amb un caràcter molt bo, que encara es va mostrar més bo quant va sortir de l'estrès de la gossera. El Presi de L'Associació el va passejar cada cap de setmana (quant li ho permetia la feina) durant 7 mesos abans de poder portar-se'l a casa. Aquest gos, gairebé blanc, al començament imposava, el bon tracte i la calma van demostrar de la pasta del que estava fet: tot bondat.
Si no hi havia prou, va arribar a casa el Roc, un mix de pastor alemany jovenet i esbojarrat que hauria tret de polleguera a qualsevol.... menys al Simba. El Roc segueix sent un esbojarrat i el Simba, que ja era un Sant en vida, ara ja està en pau amb altres meravellosos animals. Ha hagut de patir la injustícia de ser estigmatitzat per la raça quant el seu comportament ha estat exemplar i el seu tarannà admirable. Un referent d'amor i de calma, una bomba d'amor.
Li ha fallat el cor, pot ser per que el tenia molt gran. El veterinari parla d'una pericarditis secundària a una tumoració molt habitual a la raça... pot ser té raó, però... per a qui ha pogut conèixer de veritat el Simba, seguirem pensant que ha mort per que tenia el cor tant gran que no li cabia al pit.

SIMBA: Encara que no hi siguis físicament mai hi deixaràs d'estar!!! per que tú i la Tuca sou la raó de ser de l'Associació!!!  Sou l'exemple clar de que ser GPP i ser de gossera és perfectament compatible amb ser equilibrats i bons. Els millors companys.

1 comentario: