lunes, 22 de septiembre de 2014

SABADELL 11a Festa de l'Animal de Companyia


El proper diumenge 28 de setembre del 2014, la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell celebrarà la 11a Festa de l'Animal de Companyia a la plaça de l'Argub (al parc de Catalunya) de Sabadell de 10.30h a 13.30h i de 16.30 h a 20h.


Tindrà com a objectius: 
o   FOMENTAR LES ADOPCIONS
o   CONSCIENCIAR SOBRE L'ABANDONAMENT
o   FOMENTAR UNA BONA CONVIVÈNCIA ENTRE GOSSOS I PERSONES
o   APROPAR LA PROTECTORA ALS CIUTADANS 

Podreu participar-hi de moltes maneres:

- Desfilant o participant amb el vostre gos en el concurs caní o bé en la gimcana
- Si conviviu amb un gos adoptat de la Protectora, no dubteu a participar en la trobada de gossos adoptats de la Protectora.
- Si esteu pensant a adoptar un gos o un gat de la Protectora,serà un bon moment per conèixer de ben aprop alguns dels gossos i gats del refugi que busquen una nova família que els estimi i en tingui cura.
- Podeu ajudar col·laborant amb l’associació de moltes maneres:
  • comprant material solidari com ara: samarretes, bolis, llapis, bosses, corretges o abeuradors per al vostre gos...;
  • fent-vos socis o minisocis;
  • apropant-vos a l'espai plantes, on podreu adquirir una planta aromàtica;
  • posant un anunci a la revista Petjades, disposant d'una guardiola bestial al vostre establiment, fent una aportació econòmica i/o material i molt més que us podem explicar el mateix dia de la festa!
- Veient com fan la seva tasca els gossos ensinistrats de la BRIGADA CANINA DELS BOMBERS DE CASTELLAR DEL VALLÈS.
- Gaudint de la xerrada i exhibició d’habilitats canines amb gossos adoptats a càrrec de l’associació sense ànim de lucre ALPERROVERDE.
Si veniu acompanyats d'infants, s'ho podran passar molt bé en els tallers infantils. A més, aquest any tindrem com a novetat un concurs de dibuix infantil amb el lema “Jo estimo els animals” i un taller infantil de pastisseria creativa “Fes la teva mascota”, a càrrec de COOK & BASICS.
Participant en el concurs de coques i pastissos i, un cop lliurats els premis, endolcint-vos la boca tastar-los! Juntament amb la xocolatada solidàriacortesia de la RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA CIUTAT DE SABADELL.
Participant en els sortejos solidaris de 4 estades a la masia rural MAS TORRENCITO.
I per acabar la festa, el grup musical format per joves de Sabadell OVELLA XAO ens oferirà solidàriament un gran concert de música en directe!
 

 
Com veieu, no us ho podeu perdre!!


US HI ESPEREM!!

Us recordem que és una activitat adreçada a tots els públics: petits, joves i grans!!
Us adjuntem el cartell de difusió amb el programa d’activitats i el de tots els patrocinadors i col·laboradors que aquest any ens han ajudat a fer possible la festa.
Trobareu tota l’informació de la festa a la nostra web i  hem creat un “Evento” en el nostre facebook especialment per aquesta festa en la que podreu seguir tota l’informació concreta de cada una de les activitats.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Queridos amigos, socios, padrinos, colaboradores y simpatizantes:

El próximo domingo 28 de septiembre de 2014, la Lliga Protectora d’Animals de Sabadell celebrará la 11a Festa de l'Animal de Companyia en la plaza del Argub (en el parque de Catalunya) de Sabadell de 10.30 h a 13.30 h y de 16.30 h a 20 h.


Tendrá como objetivos:
    o   FOMENTAR LAS ADOPCIONES
o   CONCIENCIAR SOBRE EL ABANDONO
o   FOMENTAR UNA BUENA CONVIVENCIA ENTRE PERROS Y PERSONAS
o   ACERCAR LA PROTECTORA A LOS CIUDADANOS 

Podrás participar en ella de muchas maneras:

- Desfilando o participando con tu perro en el concurso canino o bien en la gincana.
- Si convives con un perro adoptado de la Protectora, no dudes en participar en el encuentro de perros adoptados de la Protectora.
- Si estás pesando en adoptar un perro o un gato de la Protectora, será un buen momento para conocer muy de cerca algunos de los perros y los gatos del refugio que buscan una nueva familia que les quiera y les cuide.
Puedes ayudar colaborado con la asociación de muchas formas:
  • comprando material solidario como por ejemplo: camisetas, bolis, lápices, bolsas, correas o bebederos para tu perro...;
  • haciéndote socio o minisocio;
  • acercándote al espacio plantas, donde podrás adquirir una planta aromática;
  • poniendo un anuncio en la revista Petjades, teniendo una hucha bestial en tu establecimiento, haciendo una aportación económica y/o material y ¡muchas más cosas que te podremos explicar el mismo día de la fiesta!
Viendo cómo hacen su trabajo los perros adiestrados de la BRIGADA CANINA DE LOS BOMBEROS DE CASTELLAR DEL VALLÈS.
- Disfrutando de la charla y exhibición de habilidades caninas con perros adoptados a cargo de la asociación sin ánimo de lucro ALPERROVERDE. 
- Si vienes acompañado por niños, se lo podrán pasar muy bien en los talleres infantiles. Además, este año tendremos como novedad un concurso de dibujo infantil con el lema “Yo amo a los animales” y el taller infantil de pastelería creativa Haz tu mascota” a cargo de COOK & BASICS.
Participando en el concurso de cocas y pasteles y, una vez entregados los premios, ¡probarlos! Junto con la chocolatada solidariacortesía de la RESIDENCIA Y CENTRO DE DÍA CIUTAT DE SABADELL.
Participando en los sorteos solidarios de 4 estancias en la masía rural MAS TORRENCITO.
- Y, para acabar la fiesta, el grupo musical formado por jóvenes de Sabadell OVELLA XAO ¡nos ofrecerá solidariamente un gran concierto de música en directo!


¡¡Como ves, no te lo puedes perder!!


¡¡TE ESPERAMOS!!

Te recordamos que es una actividad dirigida a todos los públicos: ¡¡pequeños, jóvenes y mayores!!

Te adjuntamos el cartel de difusión con el programa de actividades y el de todos los patrocinadores y colaboradores que este año nos han ayudado a hacer posible la fiesta. 

Encontrarás toda la información de la fiesta en nuestra web y hemos creado un "Evento" en nuestro facebook especialmente para esta fiesta en el que podrás seguir la información concreta de cada una de las actividades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario