miércoles, 30 de septiembre de 2015

GRAN ÈXIT XERRADA FESTES DE LA MERCÈ 2105

Promoció de la tinença responsable, informació, formació, bons consells, exemples de bones pràctiques i experiència directa de la sociabilitat i estabilitat dels GPP's quant es treballa bé amb ells com es prova de fer des de l'Associació. Agraïment a tos els socis, col.laboradors, als participants i molt especialment als gossos que malgrat les circumstàncies d'estrès i de sobre estimul van demostrar gran simpatia i saber estar. l'Associació es sent orgullosa de contribuir molt activament a oferir llars adequades a gossos meravellosos que mereixen l'estima d'una família. Cada any anem creixent fent més feina però la nostra satisfacció és que augmentin les adopcions i que cap gossera o refugi sigui la residència definitiva d'uns éssers sentimentals i lleials que s'ho mereixen tot. No hi opció més ètica que l'adopció, no hi ha crim mes miserable que l'abandó i el maltractament ni ximpleria mes grossa que la cria de nous cadells quant els tresors ens esperen anhelants a les gosseres.


domingo, 27 de septiembre de 2015

L'ASSOCIACIÓ QUE ESTIMA I FA ESTIMAR ELS GPP'S

Ja fa ans que un grup de gent compromesa es deixa la pell a la gossera per que els més vulnerables tinguin una vida millor. Garantir un passeig quotidià no és fàcil i promoure de manera segura i experta la socialització i la seguretat amb gossos de complexió forta és un repte. Ens sentim segurs de poder oferir a bons adoptants la millor de les companyies. Coneixem els gossos, valorem les seves respostes envers homes, dones, nens, altres gossos i gats i procurem que l'armonia sigui el seu estat natural.
Estem enamorats d'aquestos,que els ignorant no volen bé, simplement per que ens em donat temps per conèixer-los. Experimentar la seva noblesa, lleialtat, expressivitat i bon esperit ens motiva cada dia per tractar d'alleugerir les mancances que pot tenir un centre d'acollida. Aprofitar , encara que sigui fent un sobre esforç, cada oportunitat per apropar els GPP's del CAAC o de la LLiga de Sabadell és la nostra obligació moral. Creem material de difusió que paguem amb petites donacions fetes per ciutadans anònims. Però el que sobretot fem és defensar els GPP's dins les intal.lacions on esperen un nou amo, als camins per on passegen, als patis on juguen, a les consultes veterinàries que els han d'atendre, als despatxos municipals i on calgui. Cap obstacle ens impedirà provar d'aconseguir una llar als mes de 40 GPP's que hi al CAAc i tambè pels meravellosos individus que estan a la LLiga Protectora d'Animals de Sabadell.
GRÀCIES A TOT I CADASCUN QUE FAN POSSIBLE UNA VIDA MILLOR ALS GPP'S DEL CAAC, voluntaris amb llicència, alguns treballadors, socis i col.laboradors de l'Associació i a les families adoptants.