domingo, 13 de marzo de 2016

DEMOCRATITZACIÓ DE LES ACTIVITATS I DE LES OPORTUNITATS:

El nombre d'adopcions de gats i gossos a la gossera de Barcelona podria ser mes gran. No es un equipament prou conegut -si ho fa, malauradament- no ho és pel seu prestigi. Està en una zona fosca de la muntanya de Collserola, poc a l'abast, amb horari a contra mà, participa de tots els vicis dels establiments de meitat de segle passat. Sembla que totes les expectatives es posen en la construcció d'un nou centre que mai arriba, els successius pegats i munts de paper mullat sembla que impedeixen també fer millores en la gestió. 
En aquest context un grup de voluntaris va demanar verbal i per escrit als responsables poder baixar algun resident del CAAC a donar-se a conèixer per la ciutadania. Amb una armilla identificativa i la seriositat de voluntaris experts gossos i passejants van gaudir de la trobada. Tant és així que d'aquella primera sortida per Gràcia (un barri concorregut i vital com pocs) n'ha sortit la primera adopció. Que fos un GPP i que s'exigís una sèrie de requisits legals extra per la seva tinença no ha estat prou per frustrar aquest amor amb els voluntaris com a "cupidos". Per algun motiu inexplicable -al menys racionalment- des de les diverses coordinacions, i sense explicacions, aquesta activitat no s'ha pogut tornar a fer. 
Presumptament altres persones baixen de la muntanya gossos a llocs divertits però inhòspits on ni els locals i molt menys possibles adoptants passen la tarde del dissabte. Què volem denunciar doncs? Que des de instàncies difuses s'està negant a que persones amb iniciativa i èxit provat esmercin el seu talent buscant a gossos desafortunats la ben merescuda llar. Per que no es el mateix sortir per sortir que sortir per trobar família. Tal fita hauria de ser l'interès de tots malgrat només sembla estar a l'abast de persones de l'associació de Gpp's i l'AVDA. Que un nombre ampli i capacitat de voluntaris participi d'una activitat que culmini amb adopcions hauria de ser un costum i no una raresa. El lideratge i el seny convida a generar caliu, justícia i equitat no a aïllar, menystenir i promoure "castes" entre persones individuals i agrupaments.
Volem propiciar noves trobades, volem ajudar el CAAC, volem que tot vagi millor però per això necessitem col.laboració que entenem que se'ns està negant. Volem, sabem, per què no se'ns permet?
FOTOS DE LA SASHA FELIÇMENT ADOPTADA GRÀCIES A LA SORTIDA DE GRÀCIA! 
NO HI HA MES RECOMPENSA QUE LA FELICITAT DE QUI HO MEREIX!!!
No hay comentarios:

Publicar un comentario